Košarica


Košarica je prazna.

 Prijava

  Prijavljeni ste kot:
  Gost.

  Prijavi se!
 

 

SPLOŠNI POGOJI NAROČANJA PREKO NAŠE SPLETNE TRGOVINE

Vse cene že vsebujejo  20% DDV.

1. Splošni pogoji poslovanja  

Podjetje Pletenine Oblak Marko s.p. posluje v obliki spletne trgovine. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Sestavljeni so v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

2. Sklepanje pogodbe  - naročanje

 V spletni trgovini lahko naročate izdelke preko interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v kategoriji, v kolikor pa bi želeli kakšen drug izdelek, to navedite v obrazcu ali nam pošljite e-pošto ali pokličite po telefonu. 

Naročilo je potrjeno, ko kupec prejme avtomatsko poslani e-mail s potrdilom o prejemu naročila, ki ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema, ampak vas le obvesti, da je sistem prejel vaše naročilo in da je stekel postopek odpreme. Kupoprodajna pogodba je sklenjena, ko prodajalec po elektronski pošti potrdi kupčevo naročilo za nakup blaga. 

3. Cene, načini plačila, dostave, popusti 

Cene: vse cene v naši spletni trgovini so navedene v EUR in že vključujejo 20% DDV in veljajo do sprememb. Veljavnost cene za izbrano blago velja na dan nakupa, to je na dan zaključka potrditve naročila preko spletne trgovine.

Za izdelek naročen po vaši želji prodajalec sporoči ceno in velja na dan potrditve naročila s strani kupca in prodajalca.

Način plačila: 

Plačilo naročila je možno po povzetju z gotovino. Pri naročilu izdelka narejenega po željah kupca  je potrebno pred začetkom izdelave vplačati 50% avans za resnost naročila, razliko se plača pri prevzemu blaga,

Dostava blaga:

Dostavo izvajamo v sodelovanju s podjetjem Pošta Slovenije d.d. in GLS (GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o.).

Popusti 

Pri večjih količinah nudimo količinski popust po dogovoru.

4. Dobavni rok 

Naročen izdelek vam bomo dostavili v roku 3-4 dni. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Če izdelka ni na zalogi oziroma ga je potrebno izdelati po naročilu pa do 10 delovnih dni oziroma vas predhodno obvestimo in se dogovorimo.

 V vsakem primeru bo kupec obveščen po elektronski pošti o roku dobave izdelkov, ki niso na zalogi. 

5. Vračilo blaga 

Kupcu pripada pravica, da v roku 15 dni po prevzemu blaga vrne kupljeno blago. Vendar je kupec dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi  nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti prodajalca, najkasneje v 15-ih dneh od prejetja blaga, in sicer  na kontaktni email marko.oblak@siol.net, blago pa vrniti. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija računa in pisna obrazložitev.. Ponudnik ne sprejema pošiljk z odkupnino za vračilo blaga.

Razen če sta se pogodbeni stranki dogovorili drugače, naročnik nima pravice do vračila blaga v primerih pri katerih je predmet blaga, ki je izdelano po natančnih navodilih naročnika

6. Sklepanje in arhiviranje naročil

Pogodbo se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjene pogodbe med naročnikom in prodajalcem se v elektronski obliki arhivirajo na sedežu podjetja . Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: marko.oblak@siol.net. 

7.  Reklamacije 

Kupec na lastne stroške pošlje izdelek z napako  na naslov prodajalca. Izdelki morajo biti v originalni embalaži in ustrezno zapakirani. Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe nastale pri dostavi izdelka na njegov naslov. Priložena morata biti račun in pisna obrazložitev napake. Ob ugotovitvi, da je reklamacija upravičena, bo izdelek zamenjan ali popravljen ter poslan kupcu. Če je do napake na izdelku prišlo zaradi nepravilnega ravnanja kupca, bo izdelek poslan nazaj kupcu na njegove stroške. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo! 

8. Škoda 

Prodajalec ne odgovarja za morebitne poškodbe ali škodo, nastalo zaradi nepravilne oz. malomarne uporabe prodajalčevih izdelkov. 

Delovni čas prodajalne

Od 1.2.2017 dalje:
Pon.-Pet.: 09.00-14.00
Sobote, nedelje in prazniki - ZAPRTO