My Cart

Close

Refund policy

Vračila ali menjave izdelkov:

Kupec lahko v 14-ih dneh od prevzema izdelka trgovcu sporoči na e-naslov info@pletenine-oblak.si namero o odstopu  od nakupa. Priporočljivo je navesti razlog (ni pa nujno). Vračilo plačila bomo opravili takoj, ko bo mogoče najkasneje v 14-ih dneh po prejemu vrnjenega blaga in sporočila o odstopu od pogodbe. Znižano blago ne more biti predmet odstopa od pogodbe. (Vračilo znižanega blaga ni mogoče.)

Če je potrošnik blago že prejel in od pogodbe odstopi, mora prejeto blago v enakem stanju, kot ga je prejel, vrniti podjetju v 14-ih dneh po sporočilu namere o odstopu od nakupa (izdelek mora biti opremljen z vsemi všivnimi etiketami, ceno, priložiti morate račun ali kopijo računa po katerem je bil izdelek kupljen ...). V primeru, ko je bil izdelek izdelan ali predelan po željah kupca, se smatra, da je bil izdelek “izdelan po naročilu kupca” in v tem primeru trgovec ni dolžan sprejeti izdelka v vračilo ali zamenjavo. Enako velja za znižano blago.

V primeru želje po menjavi blaga časovni termini ostajajo enaki kot zgoraj. Zelo priporočamo posvet s svetovalko. Sporočite nam na naš elektronski naslov vašo tel. številko in poklicali vas bomo.

Kupec vrača blago prodajalcu na svoje stroške (ne na stroške prodajalca).

OBRAZEC ZA UVELJAVITEV PRAVICE POTROŠNIKA DO ODSTOPA OD POGODBE (Obr. OP) 

Pletenine Oblak d.o.o.
Zasavska cesta 43a
4000 Kranj
e-pošta: info@pletenine-oblak.si

Obveščam vas, da odstopam od pogodbe za prodajo tega blaga

Naročeno dne: _______________________________

Prejeto dne: _________________________________

Ime potrošnika: _______________________________

Naslov potrošnika: _____________________________

Razlog (ni potrebno navesti):_____________________